SERVEIS EMPRESARIALS

Director Financer Extern

T’oferim la figura d’un Director Financer Extern, un professional de l’alçada de les millors empreses Multinacionals, amb coneixement i experiència i amb un cost assumible per a la teva estructura d’ empresa, degut a que, un Director financer en plantilla, suposa una càrrega mensual amb retribucions elevades, i una empresa petita no li generarà suficient tasca com per ocupar una jornada complerta.

El Director Financer Extern  portarà el control del finançament, costos, vendes i millorar la rendibilitat de la teva pime o negoci, i veurà les desviacions més significatives per tal de donar una estratègia a seguir i planificar, i  millorar el creixement a llarg termini.

El gerent de l’empresa, dedica molt temps al core business del seu negoci, a la comercialització i a la seva plantilla, amb el Director Financer Extern, té al seu costat un professional de confiança a qui l’ ajudarà a dissenyar i posada en marxa l’estratègia financera per determinar cap a on va l’ empresa i fins on o com créixer de forma ordenada i controlada.

És un servei flexible i personalitzat, en funció del tamany de l’ empresa es poden contractar diferents opcions segons necessitats i tipologia. Fem l’estudi i pressupost sense compromís.

Servei flexible i personalitzat

FAQ'S

Necessites al teu gestor i al teu assessor financer, el Director Financer Extern, és complementari, fa una valoració de la situació economico-financera actual de la teva empresa. Amb anàlisi de costos, planificació de recursos, optimització de tresoreria, dissenya una estratègia conjuntament amb la Direcció per tal de rendibilitzar l’empresa i portar a terme els teus objectius de creixement.

Et posem al teu abast la figura d’ un Director Financer per acompanyar-te en les decisions i les gestiones econòmiques del teu dia a dia i per ajudar-te en la presa de decisions presents i futures, sense la necessitat de tenir un Director Financer formant part del teu equip directiu amb el cost que això et suposaria.

Es fan diferents propostes en funció del tamany i necessitats de l’empresa, on es decideix si cal una actuació puntual o continuada en el temps.

És un servei flexible que s’adapta a qualsevol situació.

Tens qualsevol altre dubte o pregunta?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per resoldre'l

Desplaça cap amunt