GESTIÓ PATRIMONIAL

Gestionem globalment el teu patrimoni familiar

El repte del nostre assessorament és caminar al costat del client amb una nova forma d’entendre les inversions i la gestió del patrimoni de forma totalment independent. Construïm una estratègia de inversió adient al teu perfil  amb l’objectiu d’assolir resultats sostenibles en el temps de la mà de gestors de confiança.

Amb professionalitat i rigor, i amb l’aval de més de 20 anys d’experiència en el sector financer, t’ assessorem per a escollir la millor decisió, sent fidels a l’ estratègia a seguir, controlant en tot moment les emocions per evitar prendre decisions errònies.

El nostre objectiu és incrementar el teu patrimoni amb una gestió activa i un seguiment exhaustiu, i, amb reunions periòdiques amb els nostres clients on ajustem les inversions en relació a l’ evolució dels mercats i els objectius fixats.

En el nostre portafoli, tenim accés a diferents tipologies de productes per a la diversificació de les teves inversions, buscant sempre d’ optimitzar el binomi rendibilitat-risc.

Disposem d’actius immobiliaris per a inversors, per ajudar a la diversificació de la cartera de inversions dels nostres clients i aconseguir rendibilitats atractives i recurrents.

Rendibilitza el teu patrimoni amb inversió immobiliària

FAQ'S

En producte de risc les rendibilitats no són garantides, no es poden prometre es poden fer previsions en funció de la situació del mercat. Informem de forma periòdica amb un seguiment acurat.

La transparència és vital, has de treballar només en productes que t’ hagin explicat molt bé i que entenguis  el seu funcionament, tot i la seva complexitat. A FIUS VEGA, no contractem cap producte que el client no comprengui prèviament.

Cada persona té un perfil de risc, i qui no estigui disposat a assumir un risc, ha de gestionar les inversions a través de productes garantits. FIUS VEGA et perfila per veure quin tipus d’ estalviador ets i quin producte és adient.

El concepte de Renda Fixa no significa garantia de capital, doncs en els actius de renda fixa  el preu fluctua diàriament en funció de diferents variables, relacionades amb els mercats financers.

Els diners perden valor cada any degut a l’ efecte de la inflació, és a dir, pel simple increment del cost de la vida, per això és tan important una bona gestió dels estalvis/patrimoni per poder minimitzar aquest efecte.

Estem 100% orientats a client, no atenem a campanyes comercials , actuem de forma totalment independent, i tenim accés a tots els productes del mercat nacional i internacional, el nostre assessorament és sense conflictes d’ interès. Fem un anàlisi global de la situació del client en tots els aspectes financero-fiscals i a partir del resultat presentem les propostes corresponents.

L’assessorament , el seguiment i la gestió és gratuïta.

Servei d’ assessorament i gestió gratuït.

Tens qualsevol altre dubte o pregunta?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per resoldre'l

Desplaça cap amunt