PLANIFICACIÓ FINANCERA

Una bona planificació ens dona tranquilitat i revaloritza el teu patrimoni

En el transcurs de la nostre vida,  cada persona tenim uns reptes i unes circumstàncies diferents, per aquest motiu, a FIUS VEGA ASSESSSORS FINANCERS, t’ escoltem i t’ oferim allò que és adient únicament per a tu.

T’ajudem a buscar la millor opció per la iniciació a l’estalvi, incrementar la rendibilitat dels teus diners, adquisició d’una vivenda, del cotxe, universitat dels fills o la jubilació. Fugim de propostes estàndards per fer-te a mida el què realment és convenient.

 

Desenvolupem una estratègia de desinversió financera en l’etapa de la jubilació per obtenir la formula financera-fiscal més adient, per tal visquis aquesta etapa amb la màxima tranquil·litat.

Planificació patrimonial familiar i herències.

La planificació i l'estalvi s'ha de fer al llarg de la vida evitant concentrar-ho en la última etapa

FAQ'S

No cal tenir un gran patrimoni per fer una bona gestió dels teus diners. Nosaltres posem en valor els teus estalvis i te’ls gestionem.

La salut, la família, i els diners són temes molt importants en la nostra vida. Cada persona té una situació diferent i diferents objectius i necessitats. Et tractem de forma personalitzada per assolir el que és convenient per tu. Volem ser la persona de confiança en els teus aspectes financers, acompanyar-te en les decisions que prens i que t’afecten, evitar sorpreses i planificar amb tranquil·litat el teu futur.

El principal és definir la nostra capacitat d’estalvi, mitjançant el pre-estalvi mesurant aquella quantitat que podem destinar cada mes a estalviar i crear un hàbit, passar de ser estalviador a inversor per poder aconseguir els nostres objectius a mig i llarg termini. A FIUS VEGA ASSESSORS FINANCERS t’ ajudem a aconseguir-ho.

Diferents variables com  l’ edat en que els joves s’ incorporen a la vida laboral, taxes elevades d’ atur, increment de la esperança de vida, fa difícil preveure una jubilació que ens permeti mantenir el nostre ritme de vida. Per tal d’ assolir els nivells esperats cal que comencem a estalviar de forma periòdica, a través de diferents productes que complementaran la pensió. T’ ajudem a decidir quin és el més adient per a tu.

Explica’ns quins són els teus objectius i t’ ajudem a aconseguir-ho.

Tindrem en compte les diferents variables que faran més adient rescatar-ho d’ una o altra forma i en el moment idoni per diluir el perjudici fiscal, sempre atenent a les teves necessitats.

Tens qualsevol altre dubte o pregunta?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per resoldre'l

Desplaça cap amunt