PERSONAL SHOPPER IMMOBILIARI

Fem els teus somnis realitat

Som els teus Personal Shopper Immobiliari, tu ens expliques quina tipologia d’ immoble voldries i nosaltres busquem el més adient per a tu.

Escoltem les teves necessitatsi confeccionem un pla personalitzat amb  les propostes d’ allò adient per a tu. Tenim en compte la teva situació econòmica, present i futura, i realitzem totes  les gestions per tal de tenir tota la informació financero fiscal necessària i evitar sorpreses.

Optimitzem el temps, per què escoltem el que vols, no venem producte en cartera, busquem allò que tu necessites i evitem visites innecessàries i sense resultat.

El contacte és accessible, proper i continuat, en tot moment coneixeràs l’ estat de les negociacions, estem al teu costat amb la teva decisió i la tanquem.

Ens encarreguem de gestionar tots els tràmits necessaris, validem la documentació, i preparem contractes, valoracions i la documentació necessària fins a la signatura en Notaria, on t’acompanyarem.

Fem fàcil la compra del teu immoble

FAQ'S

Tu ens dius què estàs buscant i nosaltres et presentem les millors alternatives del mercat. Col·laborem amb les immobiliàries més significatives per trobar el producte adient.

Et posem en contacte amb diferents inversors o clients particulars per vendre el teu local o immoble.

No els publiquem en xarxes ho gestionem directament.

Tens qualsevol altre dubte o pregunta?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per resoldre'l

Desplaça cap amunt