FINANÇAMENT

Trobem el millor finançament per a tu o per a la teva empresa

Particulars

T’aconseguim la millor hipoteca del mercat. T’oferim assessorar-te i acompanyar-te en tot el procés, realitzant un estudi gratuït de la viabilitat de l’ operació i sense compromís, i t’assegurem  obtenir les millors condicions del mercat de forma ràpida i eficient.

Tenim acords de col·laboració amb les principals Entitats Bancaries per tal d’aconseguir les millors condicions de finançament per la compra.

Negociem directament amb el Banc per a tu, les condicions de la hipoteca, les despeses, les assegurances, possibles càrregues a cancel·lar, i, tot allò que sigui necessari fins a la firma de l’ operació a la Notaria, on t’ acompanyem fins  a finalitzar el procés.

Gestionem la teva nova hipoteca i et renegociem la que ja tens

FAQ'S PARTICULARS

T’assessorem en les millors opcions per la compra i quin és l’ import màxim que pots assumir.

T’expliquem tots els passos a seguir en el procés de compra de la vivenda i finançament. T’acompanyem desde que has escollit la teva vivenda, en la recerca de finançament  fins a la signatura a la Notaria i preparem tots els tràmits per a tu.

Som els teus únics interlocutors,  nosaltres negociem amb totes les entitats i escollim aquella que ens ofereixi les millors condicions per a tu. Ens encarreguem de la negociació per tu, tramitem les gestions necessàries en el procés de compra i finançament i només hauràs de preocupar-te del més important, la teva nova vivenda.

La nostra gestió engloba l’ assessorament en la compra respecte la teva capacitat econòmica, la gestió de tots els tràmits del procés i t’ acompanyem a la Notaria el dia de la firma, actuant amb total transparència per la teva tranquil·litat. Només t’ has de preocupar de firmar.

Podem estudiar el teu cas i valorar què és el més adient per a tu, sense conflicte d’interès, sabràs si el que tens és allò que és més convenient o pel contrari caldria valorar un canvi.

Per què negociem amb totes les entitats financeres per tu.

Per què coneixem perfectament els productes financers que el Banc ens ofereix

Per què la nostra experiència en Banca de 20 anys avala el nostre diàleg.

Per què sabràs que t’ hem aconseguit les millors condicions del mercat.

Per què som la teva persona de confiança en un procés tant important per a tu en tots els aspectes financers que se’ t presentin.

Per què solucionem qualsevol situació que es pugui derivar com possibles embargaments en la finca, segones càrregues, excés de cabuda, gestió de informes emesos per tècnics professionals, entre d’altres.

El nostre percentatge d’ èxit en la consecució és molt elevat, et permetrà estalviar una quantitat important de diners, tenint en compte la nostra capacitat de negociació i  que una hipoteca es tracta d’ una operació a llarg termini.

Empreses i autònoms

Negociem directament per tu amb els bancs, millorem els costos financers que estàs suportant i aconseguim el millor finançament per a la nova inversió o per necessitats de tresoreria causades per el desfasament financer. La nostra experiència en el sector de la Banca ens permet una negociació directa i eficient.

Col·laborem amb les principals Entitats Financeres, Capital Risc, Finançament Públic (CDTI, ICO, BEI, subvencions) buscant el finançament més adient per a la teva pime o negoci.

Busquem el millor producte de finançament per autònoms i pimes. Estudiem el teu cas i et proposem la millor opció a curt, mig i llarg termini. Obtenció de pòlisses de crèdit, negociació de millors condicions de la hipoteca, obtenció de préstecs ICO, Factoring i Confirming, Leasing i Renting. Negociació  i resolució de morositats.

Nosaltres negociem per tu el finançament per la teva empresa

Tens qualsevol altre dubte o pregunta?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per resoldre'l

Desplaça cap amunt