Qui som

Som una assessoria financera independent per a particulars i empreses

FIUS VEGA ASSESSORS FINANCERS neix amb la voluntat d’oferir als seus clients un servei personalitzat i de qualitat, de la mà d’un assessor financer de confiança. Gestionarem per a tu tots els aspectes financers que prens el llarg de la teva vida.

FV es una consultoria financera per particulars i empresa. Compta amb un equip professional amb una amplia experiència en el sector financer.

FV està especialitzat en planificació financera, assessorament en productes de inversió i gestió patrimonial, finançament via préstecs hipotecaris i personals, finançament per al teu negoci o empresa, servei de Direcció Financera per a les pimes, startups i emprenedories. Gestionem reestructuracions de deute. Servei de Personal Shopper Immobiliari.

FV som gestors financers independents i, per tant, prenem decisions lliurement sense conflictes d’ interès. Les nostres recomanacions sempre seran adients a les necessitats del client que és el centre de tots els nostres esforços, per garantir el millor servei i la màxima rendibilitat.

Ramon Fius

Assessor financer

Soci Co-Fundador de FIUS VEGA ASSESSORS FINANCERS.
Diplomat en Ciències Empresarials. Màster en Direcció Financera i Control de Gestió (EAE). Certificat per EFPA Espanya amb la certificació de EFA (EUROPEAN FINANCIAL ADVISOR ) amb número d’associat : 18350.
Ha realitzat formació especifica financero-fiscal.
Experiència en el sector bancari des de l’ any 2004.

ramonfius@fvassessors.com

Karen Vega

Assessora financera

Sòcia Co-Fundadora de FIUS VEGA ASSESSORS FINANCERS.
Llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona. Experiència des de l’ any 2000 en el sector financer, va exercir durant 15 anys de Directora en Oficines Bancàries. Va combinar la professió amb la docència en formació de Productes Financers. Ha realitzat diversos cursos en Fiscalitat de Productes de Inversió, Anàlisi Financer i Gestió de Patrimoni i Comptabilitat i Anàlisi de Balanços.

karenvega@fvassessors.com

SOM ELS TEUS ASSESSORS FINANCERS DE CONFIANÇA

No dubtis en contactar amb nosaltres per informar-te

Desplaça cap amunt