PERSONAL SHOPPER IMMOBILARI

Fem els teus somnis realitat

Som els teus Personal Shopper Immobiliari, tu ens expliques el teu objectiu, comprar una vivenda, vendre una propietat, adquirir un local per invertir, o per al teu negoci.

Escoltem les teves necessitatsi confeccionem un pla personalitzat amb  les propostes d’ allò adient per a tu. Tenim en compte la teva situació econòmica, present i futura, i realitzem totes  les gestions per tal de tenir tota la informació financero fiscal necessària i evitar sorpreses.

Optimitzem el temps, per què escoltem el que vols, no venem producte en cartera, busquem allò que tu necessites, oferim allò que tu ens ofereixes a qui ho necessita i evitem visites innecessàries i sense resultat.

El contacte és accessible, proper i continuat, en tot moment coneixeràs l’ estat de les negociacions, estem al teu costat amb la teva decisió i la tanquem.

Ens encarreguem de gestionar tots els tràmits necessaris, validem la documentació, i preparem contractes, valoracions i la documentació necessària fins a la signatura en Notaria, on t’acompanyarem.

Disposem d’actius immobiliaris per a inversors, per ajudar a la diversificació de la cartera de inversions dels nostres clients i aconseguir rendibilitats atractives i recurrents.

Rendibilitza el teu patrimoni amb inversió immobiliària

FAQ'S

Tu ens dius què estàs buscant i nosaltres et presentem les millors alternatives del mercat. Col·laborem amb les immobiliàries més significatives per trobar el producte adient.

Et posem en contacte amb diferents inversors o clients particulars per vendre el teu local o immoble.

No els publiquem en xarxes ho gestionem directament.

Tens qualsevol altre dubte o pregunta?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per resloder'l

Desplaça cap amunt